Prírodná lekáreň - Pamukov, Dimiter; Achtardžiev, Christo (Príroda, 1988)
Publikácia informuje o výskyte, určovaní, chemickom zložení, farmakoterapeutickom účinku a použití bežne známych a často využívaných liečivých rastlín u nás. V knihe nájdeme aj recepty na rôzne rastlinné prípravky