Hľadanie - Kristensen, Monica, 1950- (Severský triler, 2015)
Malé dievčatko zmizne v snehových závejoch na Špicbergoch. V krajine večného ľadu však nie je jedinou zmiznutou osobou. Hoci obyvatelia miestnej komunity žijú v blízkom vzťahu, chladná príroda zaviala medzi nich aj tajomstvá, o ktorých vzájomne netušia...