Stratení a nájdení - Davis, Brooke (Fortuna Libri, 2015)
7-ročnú Millie nechá matka, žialiaca za manželom, opustenú v obchodnom dome. 82-ročná Agatha od smrti manžela nevyšla z domu, s nikým neprehovorila, ľudí iba pozoruje a vykrikuje na nich. 87-ročný Karl uteká z domovu dôchodcov, kam ho umiestnil syn po smrti manželky. Osudy týchto troch ľudí sa stretnú a na spoločnej ceste zisťujú, že prežívanie smútku môže byť kľúčom k životu...