Proč muži milují potvory : a hodným holkám zůstanou oči pro pláč - Argov, Sherry, 1966- (Motto, 2011)
Ona pre neho urobí čokoľvek, uvarí trojchodovú večeru, nič si neplánuje, kým jej nezavolá, vo všetkom ho chápe... A on si predsa nájde inú - potvoru, ktorá ho komanduje, stará sa iba o seba, nič nevie urobiť a nie je ani veľmi pekná! V knihe nájdete odpovede na otázku, ktorá trápi už celé generácie žien: Prečo muži jednajú s dobrými dievčatami ako s ich majetkom a vôbec si ich nevážia? Prečo tí najlepší muži zobú z rúk potvorám