Maskérka mŕtvych - Aichner, Bernhard, 1972- (Ikar, 2015)
Brünhilde adoptovali v detstve majitelia pohrebného ústavu. Keď dospie, rodinný podnik prevezme ona, stáva sa milujúcou manželkou a matkou dvoch detí. Nečakaná smrť manžela, ktorý zahynie pri dopravnej nehode ju pripraví o pocit šťastia. Náhodne zistí, že jeho smrť bola v skutočnosti dlho plánovaná vražda vplyvných ľudí, ktorí ho ako policajta nedokázali zlákať na nekalé praktiky. Sama sa vrhá na cestu pomsty, ktorá je krutá a nemilostrdná...