Konflikty a vyjednávání : umění vyhrávat, aniž by někdo prohrál - Plamínek, Jiří, 1958- (Poradce pro praxi, 2012)
Ako konať v konfliktých situáciách a dosahovať dohody. Aké sú tri piliere zvládania konfliktov. Aké sú príčiny konfliktov a ako sa konflikty vyvíjajú. Aké existujú štýly vyjednávania a ktorý použiť. Aké sú kritériá úspechu pri riešení konfliktov. Akú stratégiu riešenia konfliktov zvoliť. Ako riešenie konfliktov ovplyvňuje záujmy a moc. A že len vďaka konfliktom prebieha vývoj.