Milla. [2], Zrada - Hagmar, Pia, 1961- (Albatros, 2015)
Milla má vo svojom ťažkom živote konečne dôvod na radosť. Dostala koníka Zorra, no je príliš malý na to, aby mohla na ňom jazdiť. Marianna jej požičia svojho Lucifera a Milla zažíva prvý úspech na pretekoch v drezúre. Odvtedy túži ešte viac po takom koni. Lenže ak vymení Zorra, nezradí tým otca, ktorý je ho daroval?