Milý denníček. Druhý rok, Ach, tá slušnosť! Neskutočne otravné. príbehy z Mackerelskej základnej školy - Benton, Jim, 1960- (Čítanie pre radosť a poučenie, 2015)
Jamie sa chcela ospravedlniť slečne Bruntfordovej, ibaže sa z nejakého dôvodu tejto činnosti ujala Angelina, ktorá zločin ani nespáchala. Tá totiž trpí chorobou - slušnózou, ktorá je určite nevyliečiteľná. A aj keď sa ju lekári snažia vyliečiť, výsledkom je, že je ešte viac slušnejšia...