Abecedári - Ondrejička, Erik, 1964-; Paulovičová, Barbora (Bratislava : Vydavateľstvo Spolku slovenských spisovateľov, spol. s r. o., 2015)
Kniha mikropríbehov o písmenkách, v ktorej sa obraz prelína s textom ako grafický celok, čo je originálnym poňatím knižky venovanej deťom vo veku, keď sa prvýkrát stretajú s písmenkami.
Keywords: abeceda; Alphabet; slovenská poézia; publikácie pre deti; Slovak poetry; Children’s poetry; riekanky; Children's publications; poézia