Ako sa stať celebritou : otvorene o zákernej chorobe a hereckom živote - Slezáček, Juraj, 1943-; Lispuchová, Silvia, 1956- (Ikar, 2015)
Juraj Slezáček je jeden z mála populárnych ľudí, ktorý o zákernom ochorení dokáže hovoriť otvorene a dokonca s trpkým humorom. A taká je aj kniha, v ktorej pravdivo a s typickým nadhľadom a iróniou opisuje svoj zaujímavý život plný zábavných príhod a kurióznych náhod...