V temném zrcadle - Le Fanu, Joseph Sheridan, 1814-1873 (Alrúna, 2011)
Najznámejšia zbierka klasika hororového žánru obsahuje päť príbehov, ktoré spája postava nemeckého okultistu Hesselia, ktorý príbehy predkladá ako zápisky o svojich pátraniach