Složka 64 / [4. diel] - Adler-Olsen, Jussi, 1950- (Krimi román, 2014)
Zneužívanie, nátlak a týranie patrili pred 40-timi rokmi do každodenného života žien deportovaných na dánsky ostrov Sprogo. Niektorým ponúkol moc, no väčšine spôsobil utrpenie. To sa stalo aj Nete, ktorej sa podarilo utiecť. Asistenti spolu so šéfom Morckom otvárajú tento starý prípad, ktorý patrí medzi najťažšie na oddelení. Morck však rieši i vlastné problémy - starý prípad úmrtia jeho strýka...