Nesmírný / [6. diel] - Adler-Olsen, Jussi, 1950-; Václavů, Kristina (Brno : Host, 2016)
Šéfa oddelenia Morcka požiada kolega o pomoc pri riešení prípadu. Morck odmietne a čoskoro nesie následky. Musí sa vrátiť k 70-ročnému prípadu záhadného zmiznutia dievčaťa, ktoré našli mŕtve vysoko na strome. Carl čelí veľmi silnému protivníkovi, ktorý nedopustí, aby bol prípad vyriešený...
Biografické údaje o autorovi
Keywords: dánske romány; detektívky, trilery; thrillery (romány)