Peppa a vláčik - Astley, Neville; Baker, Mark, 1959- (Peppa Pig, 2015)
Hú! Hú! Hurá! Dnes sa Peppa s kamarátmi vydáva na veľkolepú cestu parným vláčikom. Naskoč do vagónika a pridaj sa s touto roztomilou knižkou k úžasnému výletu.