Peppa v knižnici - Astley, Neville; Baker, Mark, 1959- (Peppa v knižnici, 2015)
Peppa veľmi rada číta, ale všetky knihy doma už pozná takmer naspamäť. Nezostáva jej nič iné, iba sa vybrať do knižnice, kde je obrovský výber nových príbehov.