Od patchworku po artquilt - Harmachová, Jana; Lálová, Jana; Haklová, Jana; Kolejová, Monika (Grada Publishing, 2016)
Publikácia ponúka to najdôležitejšie o patchworku pre všetkých, kto s týmto koníčkom začínajú aj pre tých, ktorí už kúzlu zaujímavej textilnej technike prepadli