Od patchworku po artquilt - Harmachová, Jana; Lálová, Jana; Haklová, Jana; Kolejová, Monika (Praha : Grada Publishing, 2016)
Publikácia ponúka to najdôležitejšie o patchworku pre všetkých, kto s týmto koníčkom začínajú aj pre tých, ktorí už kúzlu zaujímavej textilnej technike prepadli
Slovníček
Keywords: patchwork; artquilt; praktické príručky; Handbooks, manuals, etc