Bez naděje - Hoover, Colleen, 1979-; Jašová, Jana (Praha : Euromedia Group, 2014)
Keď sa sedemnásťročná Sky zoznámi s Deanom Holderom - možno jediných chlapcoem, ktorého sprevádza ešte horšia povesť ako ju - niečo sa v nej zmení. S ním prvýkrát pocíti niečo, čo v nej všetky povrchné známosti predtým prebudiť nedokázali. Holder ju uchváti aj vydesí už počas prvého stretnutia ale hlavne ju dokáže prebrať z citovej otupenosti, ktorú už začala považovať za súčasť svojej povahy. A vyvolať v nej spomienky na minulosť... spomienky tak bolestné, že by si priala nechať ich ďalej hlboko pochvané
Preložené z angličtiny ; Séria: Bez naděje (diel 1 z vydaných 2)
Keywords: americké prózy