Pes - Bindas, Tibor (Vydavateľstvo Michala Vaška, 2008)
Špeciálna pomôcka pre chov vášho psa. Je iná ako ostatné knihy o psoch. Jej autorom je veterinárny lekár, a preto sa tu dočítate aj to, čo v iných knihách nenájdete