Živel menom Viola - Horecká, Alžbeta (Štúdio LJ, 2016)
Román z kategórie "fiction". Začína sa krutou vraždou dvoch študentiek. Po tejto tragédii sa dostáva ich spolužiačka Viola do víru neobyčajných udalostí.