Živel menom Viola - Horecká, Alžbeta (Vrútky : Štúdio LJ, 2016)
Román z kategórie "fiction". Začína sa krutou vraždou dvoch študentiek. Po tejto tragédii sa dostáva ich spolužiačka Viola do víru neobyčajných udalostí.
Keywords: slovenské príbehy; Slovak stories; publikácie pre deti; sci-fi, fantasy; Fantasy stories; Young Adult