Hana Hegerová : lásko prokletá - Graclík, Miroslav, 1967- (Malý princ, 2014)
Kniha predstavuje život a kariéru tejto významnej speváčky a osobnosti českej kultúry v detailnej biografii, ktorá plná fotografií, citátov a rozhovorov. Osahuje tiež kompletnú diskografiu a filmografiu