Ziglar o prodeji : [encyklopedie prodeje pro profesionály] - Ziglar, Zig, 1926- (Pragma, 2006)
Autor Vás zavedie do sveta profesionálneho predaja, ukáže rôzne úskalia a prekážky na ceste k uzavretiu predaja a ponúka metódy a techniky, ktoré pomôžu vytvoriť si pravidelný a účinný program