Faktivity. Cestuj v čase do ohromujúcej krajiny dinosaurov - Laliková, Tatiana, 1954- (Bratislava : Ikar, a. s. - Stonožka, 2016)
Prvé dinosaury sa objavili pred 228 miliónmi rokov. Na zemi žili 165 miliónov rokov 80-krát dlhšie, než existujú ľudia. Chceš sa s niektorým zoznámiť? Cestuj s nami späť v čase! Poď na výlet do éry dinosaurov a zisti veľa zaujímavostí o týchto vzrušujúcich živočíchoch! Vyrieš úlohy, domaľuj obrázky a nájdi cestu z labyrintu na vzrušujúcej výskumnej ceste do minulosti.
Na obale: Bludiská. Dinoscenérie. Odhaľ minulosť! Vyrieš úlohy!
Slovník ; odpovede ; register
od 9 rokov
Keywords: dinosaury; Dinosaurs; populárno-náučné publikácie; publikácie pre deti; čitateľské hry; Popular works; Children's publications; Literary recreations