51 věcí, které si můžeš vyrobit z papírové role - Hayes, Fiona, 1970- (Svojtka & Co, 2016)
Buďte kreatívni a využite nepotrebné rolky z toaletného papiera. V knihe nájdete jednoduché inštrukcie k vytvoreniu 51 papierových projektov, podľa ktorých si vyrobíte krásne hračky a dekorácie - od strakatého hada a nevrlého krokodýla až po rakety, traktory a lietadlá.