Peter Sagan : tourminátor - Millner, T. J. (XYZ, 2017)
Fascinujúci životný príbeh jedinečného talentu, ktorý na seba dokázal strhnúť pozornosť celého cyklistického sveta svojou nesmiernou húževnatosťou, pretekárskymi výsledkami i nezameniteľnými vtipmi. Peter Sagan sa stal fenoménom, ktorý už dávno prekročil hranice Slovenska a svojimi výkonmi sa nezmazateľne zapisuje do športovej histórie.