Kůň, klisna a hříbě. 2. - Serbource, Christine; Vlachová, Tereza, 1984- ([Warszawa] : De Agostini Polska, 2012)
Kniha približuje veselou a hravou formou život koňa - od malého žriebätka až po dospelosť.
Obálkový podnázov: Na pastvě
Keywords: chov hospodárskych zvierat; kone; populárno-náučné publikácie; publikácie pre deti; Popular works; Children's publications; cudzojazyčná literatúra