Ako prežiť v prírode : 101 tipov pre všetkých - McNab, Chris, 1970- (FONI book, 2012)
Táto príručka je ľahko dostupný, ilustrovaný návod na prežitie v prírode. Okrem iného predstavuje techniky ako hľadanie vody, príprava úkrytu, zakladanie ohňa, zhotovenie nástrojov, stavanie pascí, lov, určenie jedlých rastlín, varenie v prírode, výroba oblečenia na prežitie, orientácia v prírode, ošetrenie rán, bodnutí a štípancov a vysielanie núdzových signálov.