Návrat do hôr - Janiga, Ladislav, 1944-; Lacika, Ján, 1956- (Bratislava : Dajama, 2001)
Spomienky profesionálneho záchranára Tatranskej horskej služby, o pôsobení v Tatrách, ale aj o expedíciách v Južnej Amerike, na Kavkaze, v Austrálii, na Novom Zélande či v Mongolsku.
Obálkový podnázov: Životný príbeh profesionálneho záchranára Tatranskej horskej služby
Keywords: Janiga, Ladislav, -- 1944-; Tatranská horská služba (Vysoké Tatry, Slovensko); horolezectvo; spomienky; región; cestopisy; Travel stories