Božská láska - Verlaine, Paul, 1844-1896; Válek, Miroslav, 1927-1991 (Bratislava : Tatran, 1969)
Zbierka je jednou z najkrásnejších milostných veršov veľkého francúzskeho básnika.
Keywords: francúzska poézia; French poetry