Spirit animals. Súmrak strážcov. 1, Nesmrteľní ochrancovia - Schrefer, Eliot, 1978- (Fragment : Albatros, 2017)
Nesmrteľní ochrancovia Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan patria medzi hŕstku vyvolených , ktorým sa podarilo privolať legendárne zvieratá Veľkých strážcov, ktorí sa znovuzrodili, aby zachránili svet. Terza sa v rôznych kútoch Erdasu začali objavovať ďalšie spojenia medzi deťmi a spirituálnymi zvieratami. Zároveň sa však začala prebúdzať temnota. Má moc pretrhnúť puto so spirituálnym zvieraťom a rozpútava boj, ktorý sa šíri po celom svete