Psychologie morálního vývoje - Heidbrink, Horst, 1950- (Studium, 1997)
Ojedinelá publikácia, ktorá skúma vývoj morálneho myslenia z pohľadu psychológie. Autor vychádza ako z morálnych problémov objavujúcich sa v literatúre, filme, politike a každodennej skúsenosti, tak z odbornej literatúry, kde sa opiera predovšetkým o dielo Jeana Piageta a jeho žiaka Lawrence Kohlberga.