Krotitelia áut : hrdinovia nového storočia - Logan, Steven; Jombiková, Barbora; Valeška, Jan; Kurfurst, Petr
Kolekcia krátkych textov sa zaoberá dopravou z rôznych uhlov a dáva ju do súvisu s inými oblasťami ľudskej činnosti - spoločenskými vzťahmi, energiami, zdravím, ekonomikou a mestským prostredím. Umožňuje tak vzniknúť novému náhľadu na spoločnosť a prostredie - práve prostredníctvom prizmatu fyzickej mobility a ich súvislosti.