Kto nám z neba sype sneh? - Prochasko, Marjana (ilustrátorka); Prochasko, Taras, 1968- (Buvik, 2017)
V rodine krtkovcov prišli na svet dvojičky. Všetci majú veľkú radosť, keď odrazu sa jedno z nich kamsi zatúla... Pôvabná rozprávka o krtkovi Ňufíkovi, jeho žene Ňufke a o ich trinástich krtíčatkách prináša príbehy o radosti zo života a o sile priateľstva. A aj o tom, ako deti rastú, objavujú svet a kladú otázky, na ktoré treba odpovedať. Jedna z nich dala knižke aj meno.