Cesta na svet - Hoffstädter, Jana H., 1980-; Hoschek, Edo; Lukovicsová, Petra, 1980- (Bratislava : O.K.O., 2015)
Cesta na svet je knižka pre zvedavé deti a ich rodičov, ktorí chcú citlivo a pravdivo odpovedať na detské otázky. Aby ju rodičia mali poruke, keď sa deti opýtajú, ako prišli na svet. Zámerom je spoločné čítanie, aby sa rodičom a deťom ľahšie rozprávalo o veciach, o ktorých možno nie je vždy úplne ľahké rozprávať.
Najkrajšie a najlepšie detské knihy jari, leta, jesene a zimy na Slovensku (26 : 2015 : Bratislava, Slovensko).
Najkrajšia detská kniha jesene 2015
Najkrajšie knihy Slovenska (XXIV. (52.) : 2015 Bratislava, Slovensko).
Kategória: Literatúra pre deti a mládež.
Keywords: sexuálna výchova; Sexual education; Pregnancy; tehotenstvo; narodenie dieťatka; Puberty; puberta; príručky; publikácie pre deti; Handbooks, manuals, etc; Children's publications