Banánové rybičky - Pawlowská, Halina, 1955- (Motto, 2003)
Knižné vydanie populárnej relácie Českej televízie, v ktorom Halina dáva námety, návody a podnety ako prežiť v rôznych situáciách - neopätovaná láska, spoločenská udalosť, manželstvo, ambície, príbuzní a pod.