Čas namlouvání - Wodehouse, P. G. (Pelham Grenville), 1881-1975 (Paseka, 2010)
Keď je Bertieho priateľ Gussie Fink-Nottle, jeden z aktérov chystanej obecnej slávnosti v King’s Deverille, pristihnutý políciou, ako sa nad ránom brodí vo fontáne na Trafalgar Square, Bertiemu neostáva nič iné, ako nebohého mladíka nahradiť a predísť škandálu tým, že bude v Deverille vystupovať pod jeho menom...