The wind in the willows - Grahame, Kenneth, 1859-1932 (Oxford Bookworms Library - Classics, 2000)
Humorné rozrávanie o dobrodružných príhodách ľahkomyselného Žabiaka, ktorého sa snažia napraviť jeho kamaráti - Žabiak, Myš a Krtko.