The wind in the willows - Grahame, Kenneth, 1859-1932; Bassett, Jennifer; McCafferty, Jan (Oxford : Oxford University Press, 2000)
Humorné rozrávanie o dobrodružných príhodách ľahkomyselného Žabiaka, ktorého sa snažia napraviť jeho kamaráti - Žabiak, Myš a Krtko.
Jazyková úroveň: 3
Biografické údaje o autorovi
Text v anglickom jazyku
Keywords: angličtina; zjednodušené čítanie; anglické príbehy; publikácie pre deti; English stories; Children's publications; cudzojazyčná literatúra