Oddelená strava : pre zdravie - Horáková Katarína 1934- (Plat4M Books, 2014)
Oddelená strava: Pre zdravie je druhou z kolekcie štyroch kníh o tomto najzdravšom spôsobe stravovania a zároveň je považovaná za akúsi "knihu matku" ostatným publikáciám. Katarína Horáková ako skúsená mikrobiologička a odborníčka na problematiku stravovania v publikácii predstavuje všetky zdravotné výhody oddelenej stravy a biologické procesy ktoré napomáhajú znižovaniu hmotnosti a lepšiemu spracovávaniu potravy. Vďaka prísnemu dodržiavaniu rád Kataríny Horákovej ženy nielen strácali na hmotnosti ale cítili sa omnoho lepšie prestali ich trápiť rôzne nepríjemné pocity i vedľajšie účinky ktoré ich ťažili po konzumácii jedla. Oddelená strava na ich organizmus pôsobila až prekvapujúco pozitívne a pre nejednu z týchto žien sa stravovanie formou oddelenej stravy stalo doslova ich novým životným štýlom.