Osamělost aneb Kolik máte přátel na facebooku - The Beastess (Psyché (Grada), 2016)
V tejto knihe nájdete odpovede na mnohé často kladené otázky. Je na vine moderná doba so svojim dôrazom na sebarealizáciu jednotlivcov s rozpadom tradičnej rodiny a obrovskou fluktuáciou obyvateľstva? Alebo sme to skôr my sami pretože nie sme schopní vytvárať blízke väzby opakujeme vo vzťahoch stále rovnaké chyby prípadne vôbec „nie sme stvorení“ pre partnerstvo či život v rodine? Zamyslite sa spolu s knihou nad vykorenením vo svete zdanlivo dokonalo prepojeným prostredníctvom internetu a moderných technologií či nad tým akú citovú daň platíme v neustálej naháňačke za osobným úspechom. Rozoberieme si pôsobenie rodičov a detských tráum na našej schopnosti utvárať vzťahy k ľuďom a vysvetlíme si tiež rozdiely medzi extrovertmi a introvertmi pretože každý typ osobnosti pristupuje k problému osamelosti inak. Na príklade modelovej rodiny ktorej zaujímavý súčasný príbeh sa tiahne celou knihou sa dozviete ako sa vo svojej vlastnej osamelosti zorientovať a prekonať ju.