Psie čary - Webb Holly 1976-; Gregušová Dominika (Bratislava : Fragment : Albatros, 2018)
Jedenásťročnej Lottie sa zapáčil život v obchode s chovateľskými potrebami jej strýka. Čarodejnica Ariadna jej i jej psej kamarátke Sophie dáva hodiny mágie. Dokonca aj škola sa teraz zdá zábavnejšia keď si Lottie našla novú priateľku Ruby. Môže však Lottie Ruby naozaj dôverovať? Čo by jej nová priateľka povedala keby vedela že Lottie má čarodejnícke schopnosti?
2. diel série Magické zvieratá
Od 8 rokov
Keywords: anglické príbehy; publikácie pre deti; sci-fi fantasy; English stories; Children's publications; Fantasy stories; čítam si sám (7+)