Mačacie čary - Webb, Holly, 1976- (Magické zvieratá, 2018)
Lottie sa rada rozpráva so zvieratkami v chovateľských potrebách svojho strýka. Jedného dňa sa stane prekvapujúca vec zvieratká jej začnú odpovedať. Vďaka tomu Lottie prežije oveľa lepšie leto, než aké si predstavovala. Bude doslova čarovné!