Selfies / [7. diel] - Adler-Olsen, Jussi, 1950- (Krimiromán, 2018)
V Kodaňskom parku je nájdené telo starej ženy. Šialený šofér zaháji hon na mladé dievčatá. Je možné, že spolu tieto na prvý pohľad odlišné brutálne útoky nejak súvisia? Túto záhadu rieši detektív Carl Morck z oddelenia Q.