8 strategií růstu : jak ovládnout trh - Kotler, Philip, 1931- (BizBooks, 2013)
Autori popisujú osem stratégií rastu, dávajú čitateľom otázky, ktorých zodpovedanie ich privedie k správnemu rozhodnutiu. Naviac v knihe ponúkajú zoznam deviatich megatrendov, ktoré budú ovplyvňovať príležitosti na trhu nastávajúcich desaťročí.