8 strategií růstu : jak ovládnout trh - Kotler, Philip, 1931-; Růžičková, Kateřina (Brno : BizBooks, 2013)
Autori popisujú osem stratégií rastu, dávajú čitateľom otázky, ktorých zodpovedanie ich privedie k správnemu rozhodnutiu. Naviac v knihe ponúkajú zoznam deviatich megatrendov, ktoré budú ovplyvňovať príležitosti na trhu nastávajúcich desaťročí.
Obsahuje bibliografické odkazy, register
Keywords: strategický marketing; Strategic marketing; monografie; Monographs