Záhada žlutých žabek - Pawlowská, Halina, 1955- (Motto, 2016)
Súbor článkov, stĺpčekov, fejtónov, úvah, zamyslení, príbehov a niekoľko reportáži. Niekoľko desiatok krátkych poviedok, ktoré pomôžu odreagovať sa.