Holčička, která nechěla vyrůst : můj boj proti anorexii - Caro, Isabelle, 1982-2010 (Nakladatelství XYZ, 2011)
Jej fotky obleteli celý svet, aby pomohli v boji s mentálnou anorexiou. Isabelle Caro - modelka trpiaca touto chorobou pózovala na šokujúcich fotografiách Oliviera Toscaniho. Rozhodla sa svetu ukázať svoje telo. Vychudnuté až na kosť, nahé ... Jej odvaha odhaliť sa rozdelila svet. Niektorí celú kampaň proti poruche príjmu potravy ocenili, iní fotografie šmahom odsúdili a kampaň označili za príliš krutú. Nakoniec sa rozhodla svoj príbeh spísať. Príbeh, kam až táto choroba môže zájsť. Dva roky po jej vydaní modelka Isabelle Caro svoj boj prehrala. Zomrela vo veku 28 rokov.