Taťána a Alexandr / [2. diel] - Simons, Paullina, 1963-; Pellarová, Milena, 1948- (Praha : Euromedia Group - Ikar, 2017)
Mesto nových nádejí, tisíce kilometrov vzdialené od vojnou zmietanej Európy i rodného Leningradu. Mesto, do ktorého prišla osemnásťročná Tatiana Metanovová, aby tu začala nový život, a kde sa ihneď po príchode narodilo jej dieťa - Alexandrov syn. Medzitým v ruinách Starého sveta Alexander Belov, dôstojník Červenej armády, uniká smrti tam, kde ľudské životy stratili cenu. Dopredu ho ženie jediná myšlienka - ešte raz vidieť Tatianu, svoju životnú lásku.
Keywords: americké romány; American novels; ľúbostné romány; Love novels; historické romány; Historical novels