100 aktivít pre najmenších : 0-3 roky - Conraud, Véronique; Mehnama, Christel (Svojtka & Co, 2018)
Škatuľa s prevlekmi, hra na zrkadlo, opičia dráha, dychové hry, zmyslové loptičky alebo joga pre najmenších. To je len malá ukážka toho, aké aktivity v knihe nájdete. Tieto aktivity nie sú ničím iným ako hrami hrami zameranými na manipuláciu s predmetmi, stavanie, relaxáciu, rečové schopnosti. Sú zoradené do troch vekových skupín: od narodenia do jedného roka, od roka do dvoch rokov a od dvoch do troch rokov. Vďaka nim si vaše dieťa bude rozvíjať zmysly a schopnosti, ako je reč a slovné vyjadrovanie, jemná motorika, kreativita, manuálna zručnosť a i.